Magazin online Nicoten

Nicoten este un magazin online care comercializeaza produse din domeniul tigarilor electronice. Acestia ofera calitate, durabilitate si garantie la standard internationale. Toate produsele au fost testate un timp indelungat de catre fumatori si electronisti pentru a observa modul de functionare si a remedia problemele in cazul unor defectiuni.

Concret, ce poti achizitiona din magazinul online Nicoten: Kituri Nicoten, Lichid Nicoten, Atomizoare Nicoten, Rezervor Nicoten si Accesorii: incarcator USB, adaptor prize, incarcator auto USB.

Cu totii stim ca tigarile obisnuite pot avea efecte daunatoare asupra sanatatii si frumusetii noastre, asa ca tigarile electronice pot reprezenta o alternativa pentru cei care nu pot renunta la acest obicei. Avantajele tigarii electronice Nicoten sunt urmatoarele:

Tigari electronice Nicoten

  • Nu polueaza
  • Nu cauzeaza fumat pasiv
  • Costa de 3 ori mai putin decat fumatul obisnuit
  • Se poate fuma oriunde, fara restrictii
  • Nu contine nici una din cele 4000 de substante daunatoare
  • Nu contine nici una din cele peste 60 de substante cancerigene
  • Garantie de 3 ani de zile.

Singura substanta continuta de aceasta tigara este nicotina. Dar, daca vrei sa renunti total si la aceasta, ai posibilitatea sa fumezi fara nicotina. In acest caz vei avea aceeasi senzatie cand fumezi, datorita obisnuintei gestului de a fuma, care este o dependenta psihica.

Astfel, te poti bucura si tu de o conditie fizica mai buna datorita imbunatatirii starii plamanilor, miros mai placut, costuri reduse, dinti si degete mai curate.

Magazin online Nicoten

Modalitatile de plata acceptate de magazin sunt plata ramburs, transfer bancar sau plata cu card prin Mobipay. Transportul se realizeaza prin intermediul unei firme de curierat rapid, la un cost de 30 de lei. Comenzile care depasesc valoarea de 100 de lei beneficiaza de transport gratuit. Poti returna produsul in termen de 90 de zile de la data cumpararii, conform indicatiilor de pe site.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s