Pasaport Gerovital de la Farmec

De 1 Decembrie, Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, lanseaza cea de-a doua editie a campaniei „Pasaport Gerovital”, campanie menita sa faca o bucurie romanilor de pretutindeni, care duc dorul produselor 100% romanesti, produse de o calitate indiscutabila, realizate de Specialistii Farmec in Laboratoarele de cercetare din Cluj-Napoca.pasaport_gerovital

Campania se deruleaza pe www.farmec.ro in perioada 1-3 decembrie, timp in care consumatorii sunt invitați sa isi surprinda rudele sau prietenii din strainatate, dar si din tara, cu produse 100% romanesti.

Astfel, Farmec ofera cadou transport gratuit pentru orice cumparaturi in valoare de minim 99 lei, atat pentru comenzile efectuate din Romania, cat si pentru cele externe. In campanie sunt incluse toate produsele prezente pe http://www.farmec.ro.

Livrarea produselor este disponibila in Romania, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembrug, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia si Suedia.

Campania „Pasaport Gerovital“ este cadoul companiei Farmec pentru romanii de pretutindeni. Pentru ca nimic nu spune  mai frumos “ La multi ani”,  decat mirosul familiar al cremelor cu care acestia au crescut.

La multi ani romanilor de pretutindeni!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s