Martie cu aroma de mando la Apiland

Luna martie este cu precadere o luna a noastra, a femeilor, e luna care vorbeste despre revenirea la viata a naturii, dar si despre feminitatea care infloreste si ea odata cu crengile copacilor. E perioada in care atentia noastra e indreptata mai mult inspre ingrijirea personala, indiferent ca suntem fete, mame sau bunici.

Dintre toate rolurile pe care le avem, ca femei de cariera, fiice, iubite, sotii, rolul de mama e unul dintre cele mai frumoase, care ne implineste, dar ne si solicita, in acelasi timp.

Ca mame, suntem definite cel mai bine de grija pe care le-o purtam copiilor nostri.  E preocuparea noastra cea mai importanta inca dinainte de a-i aduce pe lume. Sa creasca frumos, sa le fie copilaria senina si lipsita de griji, sa nu le lipseasca nimic din ceea ce le e necesar pe drumul lor spre maturitate. Ei ne sunt bucurie, entuziasm, drag de viata si incredere intr-un viitor optimist.

laptisor_mango_apiland

Ca mame, suntem eroine, fiecare dintre noi. Luptam zi de zi cu toti balaurii reali sau imaginari din vietile copiilor nostri, pentru a-i feri de orice posibile pericole. Le netezim drumurile, ca ei sa poata sa se descopere, sa se inteleaga, sa aiba toate sansele sa ajunga adulti siguri pe ei, sanatosi fizic si emotional. Confortul lor psihic, dragostea si sentimentul de siguranta ne sunt prioritati in fiecare zi a vietilor noastre de mame.

Preocuparea noastra vitala e sanatatea copiilor nostri. Dragostea noastra continua si neconditionata le e sanatate emotionala, iar atentia la fiecare semn al unei posibile afectiuni de care ar putea suferi copiii nostri e ceea ii ajuta sa aiba o stare de sanatate buna.

Echipa ApiLand a ales sa vina in sprijinul acestei neintrerupte griji a mamelor pentru sanatatea copiilor, oferindu-le un produs cu extrem de multe beneficii pentru organismul fragil al celor mici. Laptisorul de matca pur cu aroma de mango.

Datorita proprietatilor sale nutritionale spectaculoase, laptisorul de matca pur are un loc aparte intre produsele apicole. E recomandat in extrem de multe afectiuni, de la imunitate scazuta, perioade de oboseala fizica si psihica, la imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare. Este un produs crud, recoltat direct din stup, are consistenta cremoasa si un gust acrisor, putin astringent.

Mango este un fruct dulce, delicios, cu care copiii se imprietenesc foarte usor. Are un complex de vitamine benefice organismului – A, B6, C, E – si este considerat un bun antiinflamator.

Laptisorul de matca pur cu aroma de mango este un produs apicol care imbina beneficiile laptisorului de matca pur cu aroma si beneficiile fructului mango, facandu-l prietenos pentru copii, usor de asimilat de catre organism.

Dragi mamici, faceti-le copiilor vostri o cura de imunizare a organismului cu acest produs apicol cu multe beneficii, pur, crud, neprelucrat termic, laptisorul de matca cu aroma de mango. Se vor simti energizati si plini de viata, vor face mai usor fata racelilor sau virozelor, se vor bucura mai mult de timpul petrecut de-acum pe afara, in parcurile pline de copii.

In plus, in magazinul online Apiland il gasiti acum si la un pret promotional foarte bun.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s