Ulei de cactus din Maroc – elixirul tineretii

Uleiul din Seminte de Cactus este un ulei rar si foarte scump. Un litru din acest ulei se obtine dintr-o tona de seminte de cactus prin proceduri din antichitate si specifice culturi din Maroc. Este cel mai scump ulei din lume si reprezinta o raritate! Acest ulei se obtine prin presarea la rece a semintelor fructului de cactus (prickly pear) – a nu se confunda cu uleiul de smochin de barbaria, care este un macerat de flori de cactus intr-un ulei vegetal de baza (de obicei ulei de floarea soarelui), un ulei ieftin si usor de obtinut! Acum il gasesti si in magazinul online Plantum!

Beneficii:

  • Reduce si previne ridurile si semnele imbatranirii pielii;
  • Adio cearcane in 6 zile ;
  • Hidrateaza si hraneste pielea in profunzime;
  • Reda luminozitatea si stralucirea fetei;
  • Ajuta la regenerarea celulara, revitalizeaza si restructureaza pielea;
  • Estompeaza cicatricele;
  • Tonifiaza conturul fetei, zona decolteului si a bustului.

Este recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila. Uleiul de seminte de cactus Opuntia Ficus Indica este un ulei extrem de rar si pretios, cu o putere incredibila de revitalizare si regenerare a pielii. Cu o puritate de 100% si eficienta redutabila, uleiul poate fi considerat un elixir al tineretii: atenueaza ridurile, netezeste conturul ochilor si tonifica pielea. Uleiul din seminte de cactus Opuntia Ficus Indica este extrem de rar si pretios, cu o putere incredibila de a revitaliza si regenera pielea, un adevarat “botox” natural.

Uleiul este obtinut din presarea la rece a semintelor de cactus Opuntia Ficus Indica printr-un proces realizat manual, ce implica o munca uriasa si o cantitate foarte mare de seminte si fructe de cactus. Opuntia Ficus Indica este o specie de cactus originara din Mexic insa este cultivata cu succes si in bazinul Marii Mediterane, mai ales in Maroc. Fructul acestui cactus este cunoscut sub diferite denumiri: smochina chumbo, smochina salbatica de india (Figue de Barbarie) sau para tepoasa (Prickly Pear) si este comestibil, putand fi utilizat si in bucatarie, nu doar pentru obtinerea uleiului cosmetic. Pentru extragerea uleiului semintele sunt separate de pulpa fructului, spalate, uscate, apoi presate la rece. Dificultatea obtinerii cat si efectele miraculoase asupra pielii fac acest ulei atat de rar si pretios. Auriu, cu o textura fina, non-grasa si un miros discret, uleiul de seminte de Cactus Opuntia Ficus Indica este absorbit cu usurinta de piele.

Cu o puritate de 100% si eficienta redutabila, uleiul actioneaza asemeni unui veritabil ser de tinerete: atenueaza ridurile, netezeste conturul ochilor si tonifica pielea.  Datorita concentratiei de vitamina E (mai mult de 1000 mg/kg) si acizi grasi nesaturati, din care peste 60% acid linoleic, uleiul are un puternic efect anti-oxidant, reface stratul hidrolipidic, asigura un efect de lifting intens, stimuleaza formarea ceramidelor. Este o bariera naturala impotriva radicalilor liberi, responsabili de imbatranirea pielii.

Utilizat periodic mentine pielea elastica, ferma si catifelata, ii asigura nutritia naturala si luminozitatea. Mod de utilizare: Uleiul poate fi folosit atat dimineata, cat si seara, Aplicati seara, un strat generos in zona ochilor acolo unde sunt probleme cu ridurile sau cearcanele. Dimineata aplicati un strat fin pentru a va pregati tenul pentru machiaj si o noua zi de expunere la soare, ploaie, frig, ninsoare sau poluare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s